sestdiena, 2011. gada 10. decembris

Profesionālās Izglītības centrs: Neiedomājami milzīga bibliotēka ar informāciju par profesionālo izglītību

Profesionālās Izglītības centrs (PIC): Neiedomājami milzīga bibliotēka ar informāciju par profesionālo izglītību

Publicēju šo materiālu  izvērtēšanai, vai to nevajadzētu izplatīt visiem RVT Nodaļu vadītājiem, kuri to tālāk novirzītu līdz katram skolotājam. Izskatās, ka PIC var kalpot par atspēriena punktu ikvienam skolotājam, lai modernizētu sava mācību priekšmeta docēšanu. Zemāk īss PIC raksturojums un visaptverošs PIC KATALOGS ar nozarēm un profesijām, kur un ar ko nodarbojas cilvēks. Mani šis materiāls ieinteresēja e-studiju platformas MOODLE sakarā kā neizsmeļams elektroniskās informācijas avots (EIA), kuru tehniski tik viegli katrs RVT mācību spēks varētu ieintegrēt sava mācību priekšmeta e-kursā.

Profesionālās Izglītības Centrs (PIC) - Milzīga bibliotēka ar informāciju par profesionālo izglītību, kas ietver milzum daudz profesiju ļoti daudzās pasaules valstīs. Hipersaites un references aptver elektroniskos informācijas resursus par visām profesijām visā Rietumu pasaulē. Runājot Interneta terminu valodā, PIC ir tīmekļa vietne, kurā publicēts Direktorijs (Katalogs) ar milzum daudzām hipersaitēm uz Interneta resursiem gan par profesionālās karjeras izpēti, gan par profesionāli tehniskās izglītības jautājumiem, gan par profesionālās izglītības mācību iestādēm un elektroniskajiem mācību līdzekļiem (EML), kā arī par darbaspēka attīstības jautājumiem.



VOCATIONAL INFORMATION CENTER

Explore vocational and technical careers, check out the skills employers really want, find a trade school, research technical topics and take a look at the current job market within the 
Vocational Information Center


Career and Technical Education Web Resources









Home  ·Careers  Students  ·Skills  ·Schools ·Job Market  ·Educators  ·Reference  ·Search  ·Academics  ·
Clip Art
  ·Inventors  ·Tutorials  ·Pennsylvania  ·Safety  ·Diseases  ·Index  ·About  ·Site Map



VOCATIONAL
INFORMATION CENTER
Last updated:  Wednesday, September 29, 2010
URL: http://www.khake.com
The Vocational Information Center website is an education directory that provides links to online resources for career exploration, technical education, workforce development, technical schools and related vocational learning resources.
Comments and Suggestions:  vic@khake.com
Copyright  Vocational Information Center 
1999-2010 ©



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru